top of page
  • All Pallets

Kiest u beter voor nieuwe of gebruikte pallets?

Heeft uw bedrijf houten pallets nodig voor logistiek en handling van goederen? Bij All Pallets, leverancier van alle soorten houten pallets in Herstal, bij Luik, adviseren we u graag over uw keuze voor nieuwe of gebruikte pallets.

Palettes en bois à Liège

EEN NIEUWE HOUTEN PALLET, DE MUST VOOR EFFICIËNT TRANSPORT EN OPSLAG

Het grote voordeel van de keuze voor nieuwe pallets is dat ze gemakkelijker verkrijgbaar zijn in de modellen die u zoekt (Europa, CP, halve pallet, et cetera). Solide en met schone afwerkingen zijn ze perfect bruikbaar voor alle opslag- en transporttoepassingen.


HET TWEEDEHANDS PALLET, EEN KWALITEITSALTERNATIEF

Als gevolg van de economische crisis zijn de prijzen van sommige grondstoffen, die in verschillende delen van de wereld schaarser of moeilijker te verkrijgen zijn, gestegen. Een nieuwe houten pallet brengt uiteraard hogere kosten met zich mee dan een gebruikte pallet. Zodra het ene bedrijf de gebruikte pallets niet langer nodig heeft, kunnen ze nog steeds worden gebruikt door anderen die ze nodig hebben en zijn de kosten dus lager.


Als een pallet beschadigd is, kan deze ook gerepareerd worden. Bij All Pallets hebben we bijvoorbeeld de Epal-licentie die nodig is om pallets te repareren. Na een grondige opknapbeurt verkeren ze opnieuw in opperbeste technische staat en kunnen ze nog steeds veel goederen efficiënt en veilig vervoeren.


Uiteraard dragen tweedehands pallets ook bij aan een meer ecologische aanpak, gunstig voor ons milieu. Ze lijken door al deze aspecten een verantwoorde keuze die in een groot aantal situaties de voorkeur verdient.


Productie- en transportprofessionals, aarzel niet voor de aankoop en verkoop van uw houten pallets en kies voor de kwaliteit van de diensten van All Pallets in Luik.

Comments


bottom of page